Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοίνωση Τύπου – Συνέδριο ΕPA

Ανακοίνωση Τύπου – Συνέδριο ΕPA

2885
0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο του ΕPA European Parents’ Association στις 22-24 Απριλίου 2017 στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις στην Πάφο με θέμα: «Για μια Ευρώπη, πιο κοινωνικά δίκαιη για τα παιδιά και τους γονείς». Το Συνέδριο συνδιοργανώθηκε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γονέων και τις Συνομοσπονδίες Γονέων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης.

Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου έγινε στις 23/04 από τον Έντιμο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστα Καδή στην παρουσία βουλευτών,  του Δημάρχου Πάφου, 40 συνέδρων από 18 χώρες της Ευρώπης και 45 συνέδρων από την Κύπρο.

Χαιρετισμούς απήυθηναν η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γονέων Eszter Salamon, o Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος, καθώς και ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Μορφάκης Σολομωνίδης.

Ευχαριστίες στον Πρόεδρο και στα Μέλη της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πάφου, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, τον Οργανισμό Πάφος 2017, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και το Λαογραφικό Όμιλο Πάφου «Κτήμα».

Χορηγοί του Συνεδρίου ήταν το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και ο Οργανισμός ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ.