Αρχική Ανακοινώσεις Οι Γονείς Δημοτικής συμφωνούν με την πρόταση Αξιολόγησης του Μαθητή

Οι Γονείς Δημοτικής συμφωνούν με την πρόταση Αξιολόγησης του Μαθητή

2696
0

Ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών  Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης αναφέρει ότι:

«Στην προγραμματισμένη συνεδρία του Συμβουλίου Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης με θέμα την Ενιαία Πρόταση για Εκσυγχρονισμό του Συστήματος Αξιολόγησης του Μαθητή στο Κυπριακό Δημόσιο Σχολείο,  που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, εκπρόσωπος για την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, ήταν ο Πρόεδρος της κ. Μορφάκης Σολομωνίδης.

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης συμφωνεί  με την Ενιαία Πρόταση για Εκσυγχρονισμό του Συστήματος Αξιολόγησης του Μαθητή στο Κυπριακό Δημόσιο Σχολείο. Διαπιστώνεται ότι η παρούσα κατάσταση χρήζει άμεσης αλλαγής και ένταξης νέων τρόπων αξιολόγησης.

Η πρόταση για να υιοθετηθεί ένα νέο σύγχρονο σύστημα αξιολόγησης είναι επιβεβλημένη και βρίσκει σύμφωνους τους Οργανωμένους Γονείς.

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, έχει καταθέσει και γραπτώς τις απόψεις της για το εν λόγω θέμα».