Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοίνωση Τύπου – Συνάντηση Παγκύπριας Συνομοσπονδίας

Ανακοίνωση Τύπου – Συνάντηση Παγκύπριας Συνομοσπονδίας

6156
0

H Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης πραγματοποίησε χθες Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 συνάντηση με τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αξιότιμο κ. Νικόλα Παπαδόπουλο στην παρουσία της κας Μαρίας Βασιλειάδου εκ μέρους του επιτελείου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Η Ηγεσία των Οργανωμένων Γονέων της Δημοτικής Εκπαίδευσης κατέθεσε τρία Υπομνήματα που αφορούν τις θέσεις της Συνομοσπονδίας σε θέματα Παιδείας, Προτάσεις για την Ειδική Εκπαίδευση και την Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση.

Έγινε αναλυτική ενημέρωση των θέσεων των Οργανωμένων γονιών και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που κατατέθηκαν. Διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων και κοινές γραμμές στα επιμέρους θέματα που έχουν κατατεθεί, τονίζοντας παράλληλα τον ουσιαστικό και πολύ σημαντικό ρόλο των Γονιών.

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης παράλληλα χαιρετίζει την πρόταση για θεσμοθέτηση του Συμβουλίου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τη Διαμόρφωση Εθνικής Στρατηγικής για την Εκπαίδευση καθώς και την πρόταση για τη δημιουργία νέας διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Από Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης