Αρχική Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

5432
0

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης παρέθεσε χθες Δεξίωση στην παρουσία του Έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να έρθουν κοντά όλοι οι φορείς της εκπαίδευσης μαζί με τους δημοσιογράφους των έντυπων, ραδιοφωνικών, ηλεκτρονικών και τηλεοπτικών μέσων μαζικής επικοινωνίας σε ένα χαλαρό περιβάλλον για κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων.

Στη δεξίωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας της Βουλής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης, ο Βουλευτής κ. Μιχάλης Γιωργάλλας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας κ. Παναγιώτης Αντωνίου, το Μέλος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας κ. Αλέκος Κουράτος, ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέας Μαραγκός,  ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών κ. Ντίνος Έλληνας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α  κ. Χρίστος Αυγουστίνος, οι Προέδροι και τα Μέλη των Επαρχιακών Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Συνεργάτες της Συνομοσπονδίας, Δημοσιογράφοι και άτομα των Μ.Μ.Ε που ασχολούνται με θέματα Παιδείας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας ευχαριστούν θερμά όλους τους δημοσιογράφους αλλά και όσους παρευρέθηκαν στην δεξίωση.

Από Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης